Presentació de l'Anuari de l'Educació de les Illes Balears 2015 a Menorca

Roda informativa
Dia: divendres, 5 de febrer de 2016
Hora: 17 hores
Lloc: Seu de Caixa Colonya,
Alaior- Carrer Ramal, 9 Menorca

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’Educació 2015, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’han dirigit els doctors Carmen Orte i Lluís Ballester, professors del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, i és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES).

La roda informativa serà a càrrec del senyor Joan Cardona, delegat de l’oficina de Colonya de Menorca, i el doctor Lluís Ballester, director de l’Anuari i professor de la UIB i representants d'autors de Menorca participants a l'Anuari de l'Educació.

Presentació pública
Dia: divendres, 5 de febrer de 2016

Hora: 18.30 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, Alaior

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix divendres, a les 18.30 hores, a càrrec de la senyora Maite Salord,  presidenta del Consell de Menorca; el senyor Miquel Àngel Maria, conseller d'Educació del Consell de Menorca; el senyor Joan Marquès, delegat territorial d'Educació; el senyor Joan Cardona, delegat de l’oficina de Colonya de Menorca; i el doctor Lluís Ballester, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB de la Universitat de les Illes Balears.  

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 05/02/2016

Data de publicació: 29/01/2016