Premi per a l'alumne de doctorat Antoni Bauzá Riera

Ha estat guardonat amb el Premi d'Investigació per a Alumnes de Doctorat de l'empresa farmacèutica Lilly 

L'alumne de doctorat de la Universitat de les Illes Balears Antoni Bauzá Riera ha estat guardonat per l'empresa farmacèutica Lilly amb el Premi d'Investigació per a Alumnes de Doctorat en l'àrea de Química Orgànica.

La recerca d'Antoni Bauzá, dirigida pel doctor Antoni Frontera, professor titular del Departament de Química de la UIB, es basa en l'anàlisi i l'avaluació de noves interaccions supramoleculars i el seu paper en la inhibició de proteïnes. Els seus estudis se centren en un tipus d'interacció anomenada «s-hole», de gran importància en aquest camp.

El guardó, que reconeix l'excel·lència, l'esforç i la dedicació demostrada per joves investigadors en diferents àrees de la química, li va ser lliurat en el marc del 5th Lilly Chemistry Symposium, que ha tingut lloc a El Escorial (Madrid) els dies 27 i 28 d'octubre de 2016.

El passat mes de juliol, Antoni Bauzá ja va ser guardonat amb el premi a la millor presentació de pòster d'un alumne de doctorat al 10th Congress on Electronic Structure: Principles and Applications.  

Notícia relacionada

Data de publicació: 25/11/2016