Premi SIMO Educación per al projecte «Històries en petites dosis», un projecte interuniversitari en el qual participà el GRAIE

Un projecte de la Facultat d’Educació ha estat guardonat per SIMO Educación 2015, que premia els millors recursos, solucions i experiències TIC del sector educatiu. El projecte «Històries en petites dosis» és interuniversitari, entre les universitats del País Basc, de Cantàbria, Jaume I de Castelló i de les Illes Balears. De la UIB hi han participat els professors Antoni Artigues, Fina Pérez, Magdalena Jaume i Noemy Berbel, del Grup de Recerca en Art i Educació (GRAIE).

La categoria del premi és per al millor projecte TIC amb dispositius mòbils. L’experiència consistia en la realització de curtmetratges mitjançant l’ús del mòbil. Es va dur a terme durant el primer semestre del curs 2014-15 amb alumnes dels graus d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Tant els treballs realitzats com la informació obtinguda a través d’enquestes que els estudiants varen realitzar, van en la línia de promoure en l’alumnat universitari una cultura de la creativitat, del treball en equip i de la innovació.

La convocatòria dels premis és del Saló de Tecnologia per a l’Ensenyament en col·laboració amb Educació 3.0, amb l’objecte de reconèixer la feina dels professionals, companyies i institucions que afavoreixen el desenvolupament i la implantació de solucions TIC en el sector educatiu.

El jurat dels premis ha hagut de valorar les 244 candidatures que s’hi han presentat enguany. S’han tingut en compte dues grans modalitats: millors tecnologies i recursos per a l’aula i millors experiències basades en les TIC desenvolupades en l’àmbit de l’educació, que a la vegada han inclòs diferents categories: millors tecnologies i recursos per a l’aula.

El lliurament dels premis serà divendres, 30 d’octubre de 2015, a la Fira de Madrid. 

Notícies relacionades

Data de publicació: 26/10/2015