Més d'un centenar d'alumnes de les Illes Balears participaran a la IV Olimpíada de Geografia de la UIB

Dia: dimarts, 30 de març de 2010
Hora: 9.45 hores
Lloc: aula A05 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya
del campus universitari de Palma, a Mallorca,
i a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera

Tindrà lloc la quarta edició de l’Olimpíada de Geografia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per a estudiants de segon de batxillerat. Hi partiparan 144 estudiants de les Illes Balears: 121 a Mallorca, 7 a Menorca i 16 a Eivissa i Formentera.

La prova, que es realitzarà a totes les Illes de manera simultània mitjançant videoconferència, constarà d’un exercici en què l’alumne haurà de respondre preguntes d’opció múltiple. Per completar-la disposarà d’una hora. Els tres estudiants amb millors resultats seran els que representin les Illes Balears a la I Olimpíada de Geografia de caràcter estatal.

Els tres millors classificats de la prova seran guardonats amb una matrícula gratuïta per al primer curs d’estudis universitaris a la UIB i amb un passatge d’avió per viatjar a la Península atorgat per Halcón Viajes. A més, s’atorgaran tres accèssits: un per al millor alumne qualificat d’Eivissa i Formentera, un altre per al millor classificat de Menorca i un tercer per al guanyador de la prova de Mallorca, sempre que aquests alumnes no hagin obtingut algun dels altres premis. Cada un dels alumnes premiats amb un accèssit rebran un premi en metàl·lic per valor de 100 euros, atorgat per Sa Nostra. Així mateix, hi haurà un obsequi per a tot l’alumnat participant.

També hi haurà premis per als 18 centres que han participat a la prova. Es realitzarà una mitjana de puntuacions dels tres millors alumnes de cada centre, i els tres centres millor qualificats rebran un diploma acreditatiu.

L’Olimpíada de Geografia és organitzada per la UIB en col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat, la Conselleria d’Agricultura i Pesca, Sa Nostra, Halcón Viajes, Edicions Vicens Vives i el Col·legi de Geògrafs, i compta amb el patrocini de la Conselleria d’Educació i Cultura.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 30/03/2010

Data de publicació: 26/03/2010