Maria Alemany Torres, d'Eivissa, és l'alumna que ha tret la millor nota de la PBAU de les Illes Balears

El Rector i la vicerectora d’Estudiants de la UIB han rebut els alumnes que han obtingut la millor nota d’accés i el guardonat amb la medalla de bronze a l’Olimpíada Nacional de Matemàtiques

Maria Alemany Torres, alumna de l’IES Isidor Macabich d’Eivissa, és l’alumna que ha tret la millor nota de la prova de batxillerat d’accés a la Universitat de totes les Illes Balears, amb un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,7 de mitjana de la PBAU, i un 9,88 de nota d’accés. Na Maria havia estudiat l’itinerari d’Humanitats.

La nota d’accés és la nota que permet passar als estudis universitaris de grau. Es calcula sobre 10 punts i és el resultat de la mitjana ponderada del 60 per cent de la nota mitjana de batxillerat i el 40 per cent de la qualificació del bloc d'accés de la PBAU.

Han tret una nota unes dècimes inferior a la de na Maria:

  • Elisabeth Godoy Anikyeyenko, de l’IES Puig de sa Font, de Son Servera. Té un 9,89 de mitjana de batxillerat; un 9,8 de mitjana de la PBAU i un 9,85 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari d’Humanitats.
  • Pilar Iglesias Balle, del Col·legi Madre Alberta, de Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,6 de mitjana de la PBAU i un 9,84 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències.
  • Damià Viñau Fons, de l’IES Puig de sa Font, de Son Servera. Té un 9,95 de mitjana de batxillerat, un 9,5 de mitjana de la PBAU i un 9,77 de nota d’accés. Ha fet l’itinerari de Ciències.
  • Ana Bibiloni Sabater, del Col·legi Lluís Vives, de Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
  • Carlos Burguera Díaz, del Col·legi Sant Antoni Abat, de Son Ferriol. Té un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
  • Javier Correa Estremera, del Col·legi Sant Gaietà, de Palma. Té un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
  • Joan Camps Tomàs, de l’IES Damià Huguet, de Campos. Té un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,76 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.  
  • Júlia Salvà Mayer, de l’IES Madina Mayurca, de Palma. Té un 9,74 de mitjana de batxillerat; un 9,7 de mitjana de la PBAU i un 9,72 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències.
  • Blanca Triay Carretero, de l’IES Josep Maria Quadrado, de Ciutadella. Té un 9,89 de mitjana de batxillerat; un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,69 de nota d’accés. Ha fet la modalitat de Ciències. 

Millor d’Eivissa: Maria Alemany Torres, alumna de l’Institut Isidor Macabich, d’Eivissa, té un 10 de mitjana de batxillerat; un 9,7 de mitjana de la PBAU i un 9,88 de nota d’accés. Va fer la modalitat d’Humanitats.

Millor de Menorca: Blanca Triay Carretero, de l’IES Josep Maria Quadrado, de Ciutadella. Té un 9,89 de mitjana de batxillerat; un 9,4 de mitjana de la PBAU i un 9,69 de nota d’accés. Va fer la modalitat de Ciències.

Millor de Formentera: Daniel Mayans Pérez, de l’IES Marc Ferrer. Té un 9,32 de batxillerat; un 8,6 de mitjana de la PBAU i un 9,032 de nota d’accés. Va fer la modalitat de Ciències.

Millor de Mallorca: Elisabeth Godoy Anikyeyenko, de l’IES Puig de sa Font, de Son Servera. Té un 9,89 de mitjana de batxillerat; un 9,8 de mitjana de la PBAU i 9,85 de nota d’accés. Va fer la modalitat d’Humanitats

Medalla de bronze a la fase nacional de l’Olimpíada de Matemàtiques 2020 per a l’alumne Antoni Fuentes Bauzà, del Col·legi Pius XII (Palma)

Antoni Fuentes Bauzà, alumne del Col·legi Pius XII, de Palma, ha obtingut la medalla de bronze a la fase nacional de la LXI Olimpíada de Matemàtiques, que s’ha disputat els dies 14 i 15 de juliol a l’edifici Anselm Turmeda del campus universitari.

Fuentes ja va quedar segon a la fase local de l’Olimpíada de Matemàtiques, que va tenir lloc a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus el dia 10 de gener de 2020.

El coordinador de l’Olimpíada de Matemàtiques és Miquel Amengual Covas, mestre de Matemàtiques jubilat.

Vídeo

Data de publicació: 28/07/2020