L'ofici de traductor. El senyor Georges Bastin inaugura el cicle de conferències sobre pràctica i formació teòrica del traductor

Dia: divendres, 17 de febrer de 2012
Hora: 19.30 hores
Lloc: a la sala 1 de la Fundació Sa Nostra.
C/ de la Concepció, 12. Palma.

El senyor Georges Bastin, director del Departament de Literatures i Llengües Modernes de la Universitat de Montreal i redactor en cap de la revista Meta: Journal des Traducteurs, Meta: Translators' Journal, inaugura el cicle de conferències L’Ofici de Traductor, amb la conferència «La pràctica i la formació teòrica del traductor». El presentarà el doctor Nicolau Dols, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB.

El cicle continuarà el dia 2 de març amb la conferència del senyor Josep Marco «La traducció de l'estil i l'estil del traductor: la traducció literària des de dues perspectives complementàries».

La darrera ponència tindrà lloc el dia 30 de març i la impartiran els doctors i professors de la UIB Perfecto E. Cuadrado, Nicolau Dols i Gabriel de la S. T. Sampol: «Un cas particular de traducció literària: el Llibre del desassossec de Fernando Pessoa».

El cicle l’organitzen els directors del Postgrau en Teoria i Pràctica de la Traducció Literària Caterina Calafat i Perfecto E. Cuadrado, professors del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB.

Data de publicació: 17/02/2012