Lliurament dels premis del II concurs de tuits contra la violència de gènere 2015

«Los celos y el amor no forman parte de la misma ecuación. Di no a la violencia de género». Aquesta és la piulada guanyadora del II concurs de tuits contra la violència de gènere convocat per l’Oficina per la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes (OIO) de la Universitat de les Illes Balears. L’autora és Maria Fiol, estudiant de quart de Psicologia.

El tuit finalista és «Posa’t la vacuna contra la violència de gènere. Prevenció, educació, conscienciació!», de Diego, estudiant del grau de Matemàtiques.

El doctor Llorenç Huguet, Rector, i la doctora Esperança Bosch, directora de l’OIO, han lliurat els premis als estudiants guardonats just després del minut de silenci que s’ha fet a la UIB amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

El tuit guanyador es convertirà en el lema de futures campanyes contra la violència de gènere que es duguin a terme a la UIB. Els autors dels tuits guardonats han rebut una tauleta iPad mini d’Apple, i el finalista, un iPod Shuffle d’Apple.

Notícia relacionada

Data de publicació: 25/11/2015