Les rectores de la UdG i la UIB es reuneixen amb l'empresa Agbar per concretar objectius i actuacions en el marc del Campus e-MTA

Les rectores de la Universitat de Girona (UdG), doctora Anna M. Geli, i de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctora Montserrat Casas, s’han reunit amb els representants de l’empresa d’aigües Agbar per concretar els objectius i les actuacions per desenvolupar en el marc del Campus Euromediterrani del Turisme i l’Aigua (Campus e-MTA).

Agbar és una empresa de subministrament d’aigua que abasteix 26 milions de persones arreu d’Europa i Amèrica del Sud. A través de la marca Aqualogy, fa una aposta clara per desenvolupar tecnologies que millorin l’eficiència dels recursos hídrics i n’opimitzin l’ús. Compta amb una secció dedicada exclusivament a la transferència del coneixement, amb 62 investigadors que desenvolupen set projectes de recerca.

A la reunió hi han assistit, a més de les rectores, el senyor Manuel Cermerón i la senyora Imma Mayol, representants d’Agbar. Per part de la UIB també hi han assistit la doctora Gemma Turnes, vicerectora d’Investigació; els doctors Víctor Cerdà i Jordi Lalucat, coordinadors de la línia d’aigua del Campus e-MTA a la UIB; el senyor Miquel Carrió, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; i el doctor Antoni Arbona, coordinador del Campus e-MTA a la UIB. Per part de la UdG ha acompanyat la rectora el doctor Manuel Poch, coordinador de la línia d’aigua del Campus e-MTA a la UdG.

Data de publicació: 15/02/2012