Les biblioteques de la UIB restabliran el servei de préstec de llibres el 25 de maig

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB reprendrà el préstec de llibres el 25 de maig. Aquest servei queda condicionat a un seguit de mesures que han de garantir la seguretat dels treballadors i usuaris. Els altres serveis presencials de les biblioteques, així com la possibilitat de poder-les emprar com a espais de consulta i estudi, encara no estaran disponibles en aquesta data.

Així, el servei de préstec queda subjecte a les particularitats següents:

  • És necessari reservar els llibres i la petició s’ha de fer a través del compte d’usuari de la biblioteca una vegada que s’hagin localitzat en el catàleg.
  • Quan la biblioteca tingui els llibres preparats, avisarà el sol·licitant per correu electrònic perquè pugui anar a recollir-los. Tindrà un termini de tres dies per fer-ho.
  • No tot el fons del catàleg de la UIB es pot prestar, sinó que hi ha una sèrie de documents que queden fora del servei de préstec.
  • La biblioteca recepcionarà també les devolucions dels llibres que hagin estat en préstec durant el confinament i que ja no seran renovats de forma automàtica.
  • ·L’horari del servei de préstec i devolució de llibres serà de les 10 hores a les 14 hores, de dilluns a divendres.

Per fer tot aquest procés s’aplicaran estrictament les normes de seguretat i higiene dirigides a contenir i evitar la propagació de la COVID-19. Aquest procediment afecta tot tipus d’usuaris, sense distincions.

Per a més informació, utilitzau el servei Deman@ la biblioteca respon.

Data de l'esdeveniment: 15/05/2020

Data de publicació: 15/05/2020