L'equip de la Facultat de Dret de la UIB rep el premi a l'equip més complet de la competició MOOT Madrid

L’equip, format per quatre estudiants del Màster d’Advocacia, va rebre també la menció d’honor a la rèplica a la demanda 

L'equip de la Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears, format pels alumnes del Màster d'Advocacia Germán García, Felip Alba i Guillem Cañellas i per l'alumne de quart curs del grau de Dret Ivan Bellod, ha estat guardonat amb el premi a l’equip més complet i amb la menció d’honor a la rèplica a la demanda a la Competició Internacional sobre Arbitratge i Dret Mercantil MOOT Madrid. L’alumne Ivan Bellod va rebre també una menció d’honor com a orador.

A la competició hi participaven més de trenta facultats de Dret d’universitats de tot el món. Just dues facultats espanyoles varen passar a quarts de final, una de les quals la de la UIB.

La preparació de l’equip de Dret de la UIB en tècnica jurídica, oratòria i comunicació ha anat a càrrec de David Vich, primer entrenador, soci i director del Departament de Litigació i Arbitratge de Garrigues Palma; Ana Marbán, graduada en Dret, màster d'Advocacia i exparticipant del MOOT Madrid de la passada edició, com a segona entrenadora; i Xesca Vidal, experta en comunicació i oratòria. 

Vídeos

Data de publicació: 10/04/2017