La UIB rep un premi d'excel·lència de la Fundació Sine Dolore per la creació de la Facultat de Medicina

La Universitat de les Illes Balears rep el premi Germanes Maria i Catalina Llabrés Piris a les especialitats assistencials contra el dolor, atorgat per la Fundació Sine Dolore, per la implantació de la Facultat de Medicina. Dissabte passat, 20 d’octubre, la Fundació Sine Dolore, va lliurar els seus Premis a l’Excel·lència en una cerimònia a l’Hotel Occidental Menorca de Punta Prima.

La Fundació Sine Dolore agrupa científics, sanitaris, pacients i familiars per fer visible el dolor. Entre les seves activitats hi ha l'organització i celebració de congressos orientats a la formació professional en el camp del dolor, i la concessió de beques i premis a treballs de recerca relacionats amb el camp del dolor, a més de la concessió de premis científics i a l’excel·lència.

En aquesta nova edició s'incorporen tres categories: el premi Germanes Maria i Catalina Llabrés Piris a les especialitats assistencials contra el dolor, que ha recaigut en la Universitat de les Illes Balears per la implantació de la Facultat de Medicina; el premi Carme Puntas Comella a la farmacologia i la qualitat de vida, que es lliura als Laboratoris Kyowa Kirin, companyia farmacèutica i de biotecnologia japonesa; i el premi Sor Enriqueta a la solidaritat i el benestar contra el dolor, que es concedeix a l'Obra Social de CaixaBank. La distinció Doctor Mateu Orfila a la comunicació social es lliurarà a l'emissora Onda Cero Menorca, i el premi Doctor Fernando Rubió a la conscienciació i les millores en el camp del dolor és per a Mundiplán Espanya, pel seu conegut programa de viatges de l'IMSERSO. 

Data de publicació: 24/10/2018