La UIB, entre les 500 millors universitats del món al rànquing de Xangai

La Universitat de les Illes Balears és l'onzena universitat espanyola de la prestigiosa classificació internacional

La Universitat de les Illes Balears ha entrat per primera vegada entre el grup de les 500 millors universitats del món, segons el Academic Ranking of World Universities 2019, més conegut com a rànquing de Xangai, que s'ha fet públic aquest 15 d'agost. La UIB ha escalat posicions en els darrers anys, millorant la seva posició que l'any passat va ser la 560, d'un rànquing centrat en l'excel·lència investigadora.
Enguany un total de 13 universitats espanyoles es situen entre les 500 millors del món, enfront dels deu de l'any passat. La Universitat de Barcelona és l'única universitat espanyola entre els llocs 150 i 200; l'Autònoma de Barcelona, la Complutense, Granada i València es situen entre el 200 i el 300; l'Autònoma de Madrid, i la Pompeu Fabra, entre el 300 i el 400 i la Politècnica de València, Oviedo, Sevilla, la Universitat de les Illes Balears, País Basc i Saragossa, entre el 400 i el 500.
La UIB és l’onzena universitat espanyola del rànquing, encapçalat per les universitats nord-americanes, d'un total de 47 centres públics. L'any passat ocupava la quinzena posició entre les universitats espanyoles.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/08/2019