La UIB acull l'Estada Lingüística d'Estiu a les Illes Balears de l'Institut Ramon Llull

La UIB acull fins al 15 de setembre l’Estada Lingüística d’Estiu a les Illes Balears d’una vintena d’estudiants d’onze països procedents de disset universitats de la xarxa de l’Institut Ramon Llull.

L’Institut Ramon Llull, juntament amb la Coordinació de Política Lingüística de la Universitat de les Illes Balears, ha organitzat per primera vegada a les Illes l’Estada Lingüística d’Estiu, un curs de llengua i de cultura catalanes per a estudiants de les universitats de l'exterior, que ja es duu a terme en altres territoris.

A l’estada d’enguany hi participen una vintena d’estudiants d’onze països procedents de disset universitats de la xarxa de l’Institut Ramon Llull. Es tracta de la primera estada que es realitza a les Illes arran de la reincorporació del Govern de les Illes Balears a l’Institut Ramon Llull, i recull l’esperit d’altres experiències com el campus lingüístic que es realitzava a Artà.

L’experiència es reforçarà durant l’any 2018, quan la UIB acollirà la primera estada lingüística de professors de català de tot el món vinculats a l’Institut Ramon Llull

A la inauguració hi han assistit el senyor Josep Anton Fernández, director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull; la senyora Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.

També hi han assistit la senyora Marta Fuxà, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; el senyor Ignasi Massaguer, coordinador de Programes de l’Institut Ramon Llull; i la doctora Rosa Calafat, coordinadora de Política Lingüística de la Universitat de les Illes Balears.

El curs l’imparteixen professors de diferents àrees de coneixement de la UIB que parlen de la cultura i la història de les Illes Balears des d’àmbits diferents. Hi participen Caterina Valriu, Elisabeth Ripoll, Sebastià Serra, Miquel Grimalt, Maria Consolació Genovart, Xavier Barceló, Tomeu Canyelles, Jaume Guiscafrè, Xavier Jiménez i Francesca Lladó.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/09/2017

Data de publicació: 01/09/2017