La Residència de la UIB obre el termini d'inscripció per al curs 2020-21

La Residència d’Estudiants de la Universitat de les Illes Balears té obert el termini d’inscripcions per al curs 2020-21.

Ofereix allotjament en habitació individual amb cambra de bany completa a partir de 540 euros al mes, amb estada els set dies de la setmana.

Tots els règims d’allotjament inclouen un desdejuni complet, servei de neteja un dia a la setmana, calefacció, connexió wifi, accés a les instal·lacions esportives de CampusEsport i serveis d’electricitat, aigua i seguretat. Les tarifes bàsiques es poden complementar amb les opcions de mitja pensió (a triar entre dinar o sopar) o bé de pensió completa. Els serveis complementaris i la llista de preus es poden consultar aquí. Totes les tarifes tenen l’IVA inclòs.

Els criteris que regulen el procés d’assignació de places vacants són: la renovació de plaça de resident; l’accés de germans de residents actuals; estudiants procedents de Formentera, Eivissa i Menorca —cal aportar el certificat d’empadronament— i, finalment, la resta de sol·licituds.

En cas que no hi hagi places suficients, la llista d’admesos s’ordenarà segons la qualificació definitiva per a l’accés als estudis universitaris (PBAU + batxillerat).

Podeu trobar més informació al web <www.residenciauib.es>.

 
Espai lliure de SARS-CoV-2

La Residència d’Estudiants de la UIB és un espai lliure de coronavirus associat a la COVID-19. S’hi han reforçat els protocols de seguretat, neteja i desinfecció per afrontar amb garanties el nou curs acadèmic 2020-21.
 
S’impulsen més intervencions relacionades amb la neteja i la desinfecció de les instal·lacions, així com el manteniment de la distància interpersonal de seguretat. A més, a diferència dels pisos d’estudiants i altres ofertes d’allotjament, la Residència de la UIB ofereix habitacions amb cambra de bany individual, que permeten que cada resident tingui serveis d’ús exclusiu.

Finalment, la Residència recorda que disposa d’unes instal·lacions petites, les quals, a diferència dels grans col·legis majors, asseguren que no s’hi produeixen aglomeracions i permeten establir mesures extraordinàries, així com torns rotatius al servei de menjador, si fos necessari. 

Data de publicació: 22/07/2020