La Facultat de Turisme, guardonada amb el Premi Turisme de les Illes Balears

L'Agència de Turisme de les Illes Balears li ha atorgat el Guardó al Coneixement i a la Recerca Aplicada al Turisme  

La Facultat de Turisme de la Universitat de les Illes Balears ha estat guardonada per l'Agència de Turisme de les Illes Balears amb el Guardó al Coneixement i a la Recerca Aplicada al Turisme en el marc del Premi Turisme de les Illes Balears. Aquest premi significa un reconeixement a la millor contribució en el camp de la formació, el coneixement i la recerca aplicada al turisme.

El jurat ha valorat que el grau de Turisme de la UIB ha estat considerat el millor d'Espanya durant els darrers dotze anys. En l'àmbit de la recerca, diferents rànquings internacionals situen la UIB com  la segona Universitat europea (després de la Universitat de Surrey, al Regne Unit) en índexs d'investigació en l'àrea del turisme al nivell mundial. Durant els trenta anys de vida, la Facultat ha format més de 10.000 estudiants de les Illes Balears i ha contribuït indubtablement a millorar la competitivitat del sector, i per extensió, al desenvolupament econòmic i social de les Illes Balears.

El lliurament del guardó ha tingut lloc en el marc de la Nit del Turisme 2017, que s'ha fet al Palau de Congressos de Palma el 27 de setembre de 2017, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Turisme. El premi l'ha recollit el degà de la Facultat de Turisme, doctor Bartolomé Deyà. 

Data de publicació: 28/09/2017