La FUEIB i el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears convoquen els Premis Cliqib

Es premiaran els treballs de fi de màster que versin sobre la reducció dels envasos de plàstic al sector hoteler i la reducció de la petjada de carboni associada 

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears (Cliqib) convocaran els Premis Cliqib amb l’objectiu de reconèixer els treballs de fi de màster que tractin sobre la reducció dels envasos de plàstic al sector hoteler i la reducció de la petjada de carboni associada.

Els Premis Cliqib estan adreçats a alumnes matriculats als màsters oficials de la UIB els anys acadèmics 2019-20 i 2020-21. Es concediran un primer premi de 1.500 euros al millor TFM presentat a la convocatòria i un segon premi de 500 euros al TFM valorat en segon lloc. 

Han signat aquest conveni el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el president del Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears, senyor Joan Puig, el divendres, 31 de juliol, a Son Lledó. Hi han estat assistit, també, el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés, i el director gerent de la Fundació-Universitat Empresa de les Illes Balears, doctor Luis Vegas.

Cliqib vol premiar les aportacions cientificotècniques relacionades amb la reducció dels envasos de plàstic al sector hoteler. Aquesta posició està lligada tant a la normativa vigent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears com als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU quant a la reducció de la petjada de carboni associada. 

Data de l'esdeveniment: 31/07/2020

Data de publicació: 30/07/2020