Inauguració del 12è Fòrum de l'Ocupació de la UIB

El dia 7 de març de 2018 la UIB esdevindrà un espai de trobada entre les empreses i els universitaris

Inauguració
Dia: dimecres, 7 de març de 2018
Hora: 11 h
Lloc: hall de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

A càrrec del senyor Iago Negueruela, conseller de Treball, Comerç i Indústria; el senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears. Les autoritats faran un recorregut pel Fòrum de l’Ocupació i visitaran les paradetes.

També hi assistiran la senyora Francesca Mas, presidenta del Consell Social; el doctor Llorenç Pou, director general d’Ocupació i Economia; el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i Ensenyament Superior; el senyor Sergio Gómez, director general de Comerç; la senyora Maria F. Alorda, directora general de Formació Professional i Formació del Professorat; el senyor Pere Torrens, director del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB); el senyor Manuel Fernández-Roca, delegat de Defensa i Coronel de les Forces Armades; la senyora Rosa M. Cañameras, directora del Centre Balears Europa; la senyora Pepa Peláez, coordinadora general de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma; la senyora Susana Rincón, directora general de Treball i gerent de PalmaActiva; la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional de la FUEIB; el doctor Francisco López Simó, degà de la Facultat de Dret; i la doctora Loren Carrasco, directora de l’Escola Politècnica Superior, entre d’altres.

Més de 110 empreses i entitats s’acosten als universitaris

Dimecres, 7 de març, més de 110 empreses i entitats s’instal·laran a l'edifici Gaspar M. de Jovellanos del campus de la UIB, perquè els universitaris puguin contactar-hi directament i conèixer de primera mà els seus programes d'ocupació i de pràctiques.

Més de 800 universitaris inscrits coneixeran els responsables de Recursos Humans de les empreses que hi participen i es prepararan per encarar el seu procés de recerca de feina.

Al #12forumuib es donaran a conèixer més de 500 llocs de treball i/o de pràctiques.

Els inscrits al #12forumuib podran gaudir de dues xerrades motivadores, orientar-se per afrontar òptimament la recerca de feina al Córner de l’Orientació, conèixer de primera mà els responsables de Recursos Humans i així mateix dels col·legis professionals.

Sorteig:  Visita a la seu de Google a Irlanda. En el marc del Fòrum de l'Ocupació, la FUEIB sortejarà un viatge per a dues persones a Dublín, per conèixer la seu de Google a Irlanda, entre els alumnes inscrits que hagin assistit almenys a una de les xerrades programades.

El 12è Fòrum de l’Ocupació de la UIB s’havia de celebrar els dies 7 i 8 de març. En suport a la mobilització feminista del 8 de març, s’ha decidit que únicament serà el dia 7 de març de 2018. Per poder arribar al nombre màxim de persones, s’ha ampliat l’horari del fòrum, i aquest es durà a terme de les 9 a les 18 hores.

El 12è Fòrum de l'Ocupació de la UIB l'organitza la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, de Colonya - Caixa de Pollença; del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB); i de Leroy Merlin.

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 07/03/2018

Data de publicació: 06/03/2018