I International Week de la Facultat d'Economia i Empresa

Activitats organitzades de l’11 al 15 de maig per fomentar la internacionalització 

Inauguració
Dia: dilluns, 11 de maig de 2015
Hora: 11 hores
Lloc: Aula de Graus d'Economia, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

La Facultat d’Economia i Empresa, en col·laboració amb el Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, el Servei de Relacions Internacionals i l’Associació d’Estudiants de Mobilitat de la UIB (AEM), ha organitzat la I International Week, que tindrà lloc de l’11 al 15 de maig al campus de la UIB, a Palma.

Aquesta iniciativa té per objectiu fomentar la internacionalització sense moure’s de la UIB i és, per tant, una excel·lent oportunitat perquè els alumnes de la UIB coneguin més bé aquesta competència transversal que és la internacionalització.

En el marc de la I International Week es faran, entre altres activitats, xerrades, presentacions, taules rodones, visites institucionals, i tallers pràctics que contribuiran a fomentar l’ocupació en un entorn internacional.

A la inauguració hi intervindran el vicerector d'Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot; la vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, doctora Margalida Payeras; el degà de la Facultat d'Economia i Empresa, doctor Andreu Sansó; la vicedegana, doctora Antònia Morey; i el director del Servei de Relacions Internacionals, senyor Ricardo Sagrera.

Documents relacionats

Data de publicació: 08/05/2015