GALA13: Palma acull un congrés internacional sobre l'adquisició del llenguatge

La UIB organitza el congrés Generative Approaches to Language Acquisition a Palma els dies 7, 8 i 9 de setembre 

Dia: dijous, 7 de setembre de 2017
Hora: 9 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del congrés Generative Approaches to Language Acquisition (GALA13). Hi intervindran el vicerector d'Investigació i Internacionalització de la Universitat de les Illes Balears, doctor Jaume Carot; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears, doctor Juan José Montaño; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Miquel Deyà; i els professors del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica Pedro Guijarro i Cristina Suárez.

Aquest congrés biennal, que es farà els dies 7, 8 i 9 de setembre al CaixaFòrum Palma, reuneix investigadors internacionals que treballen en àmbits com l'adquisició de la primera i la segona llengua, l'adquisició bilingüe i  multilingüe, l'adquisició del llenguatge d'herència, les patologies i les discapacitats lingüístiques, l'adquisició del llenguatge de signes i l’anàlisi d’imatges cerebrals que permeten la investigació de patologies i processos d’adquisició de llengües. Els estudis d'adquisició d'idiomes són fonamentals per comprendre el llenguatge humà i com es desenvolupa al cervell.

El congrés GALA13 l'organitza la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i l'Obra Social "la Caixa".  

Data de l'esdeveniment: 07/09/2017

Data de publicació: 06/09/2017