Els alumnes de segon d'Història de l'Art exposen pòsters sobre l'art de Mesopotàmia en l'època antiga

Inauguració
Dia:
dimecres, 15 de febrer de 2012
Hora:
14 hores
Lloc:
vestíbul de l'edifici Ramon Llull,
campus
universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de l'exposició de pòsters sobre l'art de Mesopotàmia en l'època antiga que han realitzat els alumnes de segon curs del grau d'Història de l'Art de la UIB, que es podrà visitar fins al 29 de febrer de 2012 al vestíbul de l'edifici Ramon Llull.

L'exposició està formada per 14 pòsters, que són el resultat del treball acadèmic realitzat a l’assignatura Art dels Orígens i del Pròxim Orient durant el primer quadrimestre del curs acadèmic 2011-12. La temàtica és relativa a obres capitals de l’art de Mesopotàmia en l’època antiga (3000-500 aC), testimoni de l’existència de ciutats de renom (Babilònia), de la promoció i propaganda dels sobirans (tombes d’Ur, portes del palau de Balawat, relleus de les caceres reials, esteles, estendards i retrats de Gudea), i de la religió com a mitjà de transmissió ideològica (els ziggurat, lamassus, vasos de libacions rituals i segells).

La realització dels pòsters i l’exposició s’inscriu en el marc d’un projecte d’innovació docent, dut a terme pels professors Magdalena Brotons, Miquel Àngel Capellà i Isabel Escandell.

Inauguraran l'exposició el doctor Juan José Montaño, vicerector de Docència i Qualitat, el doctor Nicolau Dols, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, la doctora Maria Josep Mulet, directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, i la doctora Francesca Lladó, vicedegana dels estudis d’Història de l’Art.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/02/2012