El doctor Enrique Playán, director de l'Agència Estatal d'Investigació, visita la UIB

El doctor Enrique Playàn, director de l’Agència Estatal d’Investigació, ha visitat avui a la Universitat de les Illes Balears. L’han rebut el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; el doctor Enrique García, vicerector de d’Investigació i Internacionalització; la senyora Agustina Vilaret, Secretària Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; el senyor Josep Lluís Pons, director general de Política Universitària i Recerca del Govern de les Illes Balears; i el doctor Víctor Homar, director de l’Oficina de Suport a la Recerca de la UIB.

A les 10 hores, a la sala d’actes de Son Lledó, el doctor Enrique Playán ha parlat als investigadors dels «Retos de la Agencia Estatal de Investigación». Ha dit que hem de ser un país que visqui del coneixement i posar-lo al servei de la societat: «Hem d’aconseguir fer veure als ciutadans que la recerca és una aposta per a una vida millor».

El senyor Playán ha afegit que «la UIB és una universitat que està molt ben posicionada, entre les millors, i que fa recerca de molta qualitat. A més, té una gran capacitat d’atracció de talent i d’interaccionar amb projectes de recerca. A la UIB es perceb dinamisme, idees...».

Després de la conferència, el doctor Playán s’ha reunit amb els directors d’instituts universitaris de recerca i amb l’Oficina de Suport a la Recerca.

Finalment, ha visitat l’IFISC, on s’ha reunit amb el director, Maximilià San Miguel, i amb bona part del seu equip. Allà ha pogut conèixer de primera mà les principals línies de recerca de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexes, reconegut com a unitat d’excel·lència María de Maeztu. 

Data de l'esdeveniment: 29/01/2020

Data de publicació: 29/01/2020