El Mallorca Live Festival aposta per l'art a la UIB

Exposició d'escultures de 3R Project i mural de Misterpiro al campus universitari 

El Mallorca Live Festival duu al campus de la Universitat de les Illes Balears el projecte 3R Project, una mostra de tres escultures de gran envergadures creades a partir d'escombraries recollides del mar de les Illes Balears. Aquesta mostra té com a objectiu educar i conscienciar els alumnes sobre la importància de la cura del medi ambient a través de l'art. Les escultures, que han estat produïdes per PROARTSO, estaran exposades al campus del 25 d'abril al 9 de maig.

Mural de Misterpiro al campus

La col·laboració entre la UIB i el Mallorca Live Festival també inclou la participació del reconegut artista urbà Misterpiro, queentre els dies 25 i 26 d'abril elaborarà un mural de grans dimensions a la Unitat d'Atenció a l'Alumne del Servei d'Atenció a l'Alumnat i Gestió Acadèmica, a l'edifici prefabricat ubicat davant la Llibreria Campus. 

Misterpiro (Madrid, 1994) és graduat en Disseny per la Universitat Complutense de Madrid i resideix a Madrid, encara que fa projectes arreu del món. Va començar als carrers amb l'art del grafit, després, al seu estudi, va seguir amb aquarel·les i altres tècniques d'acrílic i pintures a l'aigua. Va treballar fins que va aconseguir unir dues tècniques contràries en un estil únic, ple de vida i color, que va des del vermell més calent fins al turquesa més elèctric. Duent l'estil delicat de l'aquarel·la al carrer, al nou suport de la paret externa, que té tan poc a veure amb el paper, sobre el qual fa les seves obres més delicades. La seva tècnica es basa en la improvisació, i la qualitat agressiva de l'esprai i la delicadesa de l'aquarel·la es mesclen en tot tipus de suport, en  obres en les quals la fluïdesa de l'aigua i la volatilitat de l'atmosfera omplen d'expressió i de llum un món que ens fa viatjar de la figuració a l'abstracció completa.   

Notícia relacionada

Data de publicació: 24/04/2017