L'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears i la UIB creen dos premis per als alumnes que es graduïn en Relacions Laborals

Es premiarà el millor expedient acadèmic i el millor Treball de Fi de Grau 

Aquest dimarts, la presidenta de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears (ICGSIB), senyora Apol·lònia Julià Andreu; i el rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, han signat un conveni de col·laboració per crear dos premis per als estudiants que es graduïn en Relacions Laborals.

D’una banda, es crea el premi Francisco J. Wilhelmi, que atorgarà anualment l'ICGSIB a l’estudiant que acabi el grau de Relacions Laborals amb el millor expedient acadèmic. El guanyador serà agraciat amb l’exempció de les quotes col·legials durant un any, sempre que la col·legiació es formalitzi dins els dos anys següents a l’obtenció del premi.

D’altra banda, es crea el Premi al Millor Treball de Fi de Grau (TFG) de Relacions Laborals. L’estudiant guanyador d’aquest premi podrà exposar el TFG a la seu de l’ICGSIB com a conferenciant i serà remunerat conforme a la pràctica habitual dels qui presenten conferències a l’ICGSIB.

Cal destacar que les dues institucions col·laboren des de fa molt de temps en relació amb el grau de Relacions Laborals, que imparteix la Facultat de Dret de la UIB. Amb el present conveni es pretén continuar i aprofundir aquesta col·laboració premiant els alumnes que el cursen amb certs incentius oferts per l’ICGSIB, perquè així puguin aconseguir els seus objectius.

Per part de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials també han assistit a l’acte la vicepresidenta, senyora Maria Gràcia Matas; tres vocals, la senyora Mercè García, el senyor Pedro Mir i la senyora Adela Soriano; i la gerent, senyora Francisca Palacios.

Per part de la UIB, hi ha assistit la secretària general, doctora Antònia Paniza; i per part de la Facultat de Dret, el degà, doctor Francisco López Simó; el vicedegà i cap d’estudis del grau de Relacions Laborals, doctor Erik Monreal; i el secretari de la Facultat, doctor José Luis Mateo. D’altra banda, també hi ha assistit el president del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, senyor Antoni Terrasa. 

Data de publicació: 17/04/2018