El Consell de Govern del Govern balear ha nomenat el senyor Antoni Verd president del Consell Social de la UIB

El Consell de Govern del Govern balear ha aprovat el nomenament d’Antoni Verd Noguera com a president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears per un període de quatre anys.

El Govern ha agraït la dedicació de Felicià Fuster Jaume per la tasca desenvolupada en el Consell Social, que ha presidit durant els últims quatre anys.

Antoni Verd Noguera (Palma, 1947) es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona el 1974, es va col·legiar a les Balears el 4 de febrer del 1975 i, des d’aquest any, ha exercit la professió d’advocat de manera lliure. Ha estat diputat i secretari del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears durant tres mandats. A més, va ser regidor de l’Ajuntament de Palma a la legislatura de 1987. També s’ha dedicat a la docència a la Universitat de les Illes Balears, com a professor associat i col·laborador, on ha impartit classes de Teoria del Dret, Filosofia del Dret i Dret Mercantil. Ha estat membre del Claustre de la UIB, vocal del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears (1999-2003) i membre del Consell de Direcció de l’Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 03/02/2012