Dones que Inspiren: un cicle de l'IBDona, el Consell Social i la UIB

Dia: dimecres, 25 d’abril de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: edifici Sa Riera, campus universitari, Palma 

La periodista Ana Pardo de Vera és la primera convidada al cicle Dones que Inspiren, que organitzen l’IBDona, el Consell Social i la UIB. El títol de la seva xerrada és: «Rompiendo techos de cristal: cómo dirigir un periódico desde la igualdad». La presentació serà a càrrec de la periodista d’IB3 Victòria Morell.

Ana Pardo de Vera és llicenciada en Filologia Hispànica, té un Màster en Mitjans de Comunicació i estudis de Ciències Polítiques i Sociologia per la UNED. Ha escrit en diversos mitjans de comunicació com Diario 16, La Voz de Galicia, Tiempo o El Siglo de Europa i ha col·laborat amb diverses ràdios i televisions. El 2007 va participar en la fundació de Público. Durant el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero va ser assessora de Comunicació als ministeris de Defensa, Indústria, Turisme i Comerç i a la Vicepresidència de Política Territorial.

També hi participaran Roser González Duarte, llicenciada en Ciències Químiques i doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona i catedràtica de Genètica de la Universitat de Barcelona; Laura Borràs, especialista en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. És llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en Filologia Romànica (1997) per la Universitat de Barcelona, amb la tesi «Formes de la follia a l'edat mitjana. Estudi comparat de textos literaris i representacions iconogràfiques»; i Amaia Pérez Orozco, reconeguda economista feminista, doctora en Economia Internacional i Desenvolupament per la Universitat Complutense de Madrid. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/04/2018

Data de publicació: 20/04/2018