Qüestions actuals de l'exercici del dret fonamental de llibertat religiosa

Taula rodona organitzada pel grup de recerca en Estudis Juridicocivils

Dia: el divendres 20 d'abril de 2018
Hora: 10 hores
Lloc: Aula de Graus de la Facultat de Dret, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la taula rodona «Qüestions actuals de l'exercici del dret fonamental de llibertat religiosa», que organitza el grup de recerca en Estudis Juridicocivils amb el suport del Departament de Dret Privat.

La llibertat religiosa i les qüestions relacionades amb aquesta són temes controvertits i de màxima actualitat. Resulten especialment interessants les temàtiques de determinar quin és el grau de llibertat de l'empresa a l'hora de fixar determinades exigències de caire religiós; la posició de la jurisprudència del Tribunal Europeu de Drets Humans en relació amb l'àmbit familiar quan es tracta de situacions en què la religió té un paper clau; la gestió pública de la llibertat religiosa a la nostra comunitat autònoma i la commemoració dels quaranta anys de la Constitució i la llibertat religiosa.

Tot i que en el marc de l'acte l'estudi del dret fonamental de llibertat religiosa es farà des d'una perspectiva jurídica i amb el màxim rigor científic, es tracta d'un tema que interessa a tothom, i tots els ciutadans poden participar-hi.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/04/2018

Data de publicació: 13/04/2018