Cinc investigadors de la UIB, entre els més citats del món

El rànquing internacional HCR d'investigadors més citats destaca Jaume Flexas, Jeroni Galmés, Hipólito Medrano i Miquel Ribas, del grup de recerca PLANTMED i l'INAGEA, i Ramon Rosselló Mora, de l'IMEDEA (CSIC-UIB) 

 

El rànquing internacional Highly Cited Researchers 2018, de Clarivate Analytics, destaca cinc investigadors de la Universitat de les Illes Balears entre els més influents del món, atès que disposen de diversos treballs situats entre l'1 per cent dels més citats al seu camp d'estudi i durant un mateix any.

Concretament, el rànquing destaca quatre investigadors del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies (PLANTMED) i l'Institut de Recerca Agroambiental i d'Economia de l'Aigua (INAGEA), i un de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB):

  • Jaume Flexas Sans, professor titular d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia i investigador del grup PLANTMED i de l'INAGEA.
  • Jeroni Galmés Galmés, professor titular d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia i investigador del grup PLANTMED i de l'INAGEA.
  • Hipólito Medrano Gil, catedràtic d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia, investigador principal del grup PLANTMED i director de l'INAGEA.
  • Miquel Ribas Carbó, professor titular d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia i investigador del grup PLANTMED i de l'INAGEA.
  • Ramon Rosselló Mora, investigador científic de l'IMEDEA (CSIC-UIB).

Data de publicació: 27/11/2018