Carme Ruscalleda, Santi Taura, Jaume Oliver de Can Salem i Lluís Llach al cicle La Bona Vida de la UIB

Un taller del cuiner Santi Taura és el punt de partida de la quarta edició del cicle La Bona Vida, organitzat des de l’Àrea d'Activitats Físiques i Esportives i el Servei d’Activitats Culturals del Vicerectorat de Projecció Universitària i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears. En aquesta ocasió el cuiner de Lloseta farà dos tallers, un de bàsic (13 i 20 de febrer) i un d’avançat (16 i 23 d’abril).

La Bona Vida proposa també el taller Propostes Dolces i Salades, a càrrec de Jaume Oliver de Can Salem d’Algaida (7 i 14 de maig).

A més dels tallers de cuina, el cicle inclou un Taller d’Emocions i Salut, impartit per Maria Jesús Serrano, psicòloga i investigadora del IUNICS (25 d’abril) i un taller de Ioga Iyengar a càrrec del professor Guillermo Rodríguez-Navas (del 6 al 29 de març).

El cicle La Bona Vida inclou un programa de valoració de la condició física. Durant els mesos de febrer, març, abril i maig els membres de la comunitat universitària podran accedir a una estació itinerant que permetrà valorar la condició física dels interessats.

La valoració es farà atenent paràmetres de salut de totes les franges de població i es faran recomanacions per millorar l’estat de salut a partir d’exercici físic.

Lliçó inaugural
La lliçó inaugural serà a càrrec de la senyora Carme Ruscalleda. Tindrà lloc el dia 12 de març, a les 19 hores, a Sa Riera.

Cloenda
L’acte de cloenda serà el mes de juny de 2012, a càrrec del senyor Lluís Llach.

Documents relacionats

  • Cadena SER

            Entrevista a Carme Ruscalleda

  • IB3

            "Gabinet de Crisi"

Data de publicació: 13/02/2012