Acte de presa de possessió de catedràtics, professors titulars, contractats doctors i directors de departament de la UIB

Dia: dimarts, 3 d’octubre de 2017
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

Ha tingut lloc l’acte de presa de possessió del càrrec de director de departament dels senyors Marc Nadal Roberts, del Departament de Psicologia, i Gemma Isabel Turnes Palomino, del Departament de Química.

D’altra banda, han pres possessió com a catedràtics d’universitat els senyors Sebastià Bota Ferragut, de Tecnologia Electrònica; Antònia Costa Bauzà, de Toxicologia; Tomás del Barrio Castro, d’Economia Aplicada; Gabriel Ensenyat Pujol, de Filologia Catalana; Pedro Guijarro Fuentes, de Llengua Espanyola; Pedro Grimalt Servera, de Dret Civil; Manuel Miró Lladó, de Química Analítica; Francisco J. Perales López, de C. de la Computació i Intel·ligència Artificial; Antònia Picornell Rigo, de Genètica; i Jaume Rosselló Nadal, d’Economia Aplicada.

Han pres possessió com a professors titulars d’universitat els senyors Miquel Barceló Oliver, de Química Inorgànica; Josefina Bota Salort, de Producció Vegetal; Àngel Bujosa Bestard, d’Economia Aplicada; Hugo Capellà Miternique, de Geografia Humana; David Ginard Feron, d’Història Contemporània; Joan Josep Estrany Bertos, de Geografia Física; i Antoni Ordinas Garau, de Geografia Humana.

I han pres possessió com a professors contractats doctors els senyors Marta Marcos Moreno, de Física de la Terra; David Quiñonero Santiago, de Química Orgànica; i Idan Tuval Gefen, de Mecànica de Fluids.

A l’acte hi han assistit el Rector de la UIB, Llorenç Huguet; la Gerent, Antònia Fullana; la Secretària General, Antònia Paniza; i altres membres del Consell de Direcció de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de l'esdeveniment: 03/10/2017

Data de publicació: 03/10/2017