Acte de clausura dels títols propis de postgrau i grau de la Universitat de les Illes Balears del curs 2006-2007

Més de 190 alumnes d'ensenyaments de postgrau i grau recolliran el seu títol

CanalUIB

Data: dimecres 6 de febrer de 2008
Hora: 19 h
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

Més de 190 alumnes dels diferents programes propis de postgrau i grau de la Universitat de les Illes Balears assistiran a l'acte de clausura dels títols propis de postgrau i grau de l'any acadèmic 2006-2007.

Durant l'acte es donarà també el premi de fi de carrera de la Càtedra Fundació Mapfre.

L'any acadèmic 2006-2007, la Universitat de les Illes Balears va impartir prop de 20.000 hores de formació en programes propis de postgrau i d'especialització repartits en 97 cursos, en els quals es matricularen 2.336 alumnes.

Hi seran presents el doctor Miquel Triola, president del Consell Social; la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del Govern balear; la senyora Margarita Nájera, consellera de Treball i Formació del Govern balear; el senyor Francesc Buïls, conseller de Turisme del Govern balear; la senyora Fina Santiago, consellera d'Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern balear; la doctora Nélida Tur, directora del Centre d'Estudis de Postgrau de la UIB, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

Així mateix, hi seran presents altres representants de les empreses i institucions que financen aquests títols de postgrau.

Documents relacionats

Data de publicació: 06/02/2008