Acte de celebració de 18 anys d'estudis a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Enguany fa divuit anys de la implantació dels estudis a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera. Per aquest motiu, es preparen actes commemoratius per celebrar-ho.

Atenció als mitjans

A les 12 hores, la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Professorat i Seus Universitàries, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, atendran els mitjans de comunicació interessats.

Taula rodona: «Records del naixement de la Seu»

Dia: dimecres, 20 d’abril de 2016
Hora: 12.30 h
Lloc: sala d’actes de la Seu universitària d’Eivissa i Formentera, c/ del Calvari, 1, Eivissa

La taula rodona serà a càrrec del doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears; el senyor Joan Marí Tur, exconseller d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa i Formentera; el doctor Santiago Cavanillas, exvicerector d’Ordenació Acadèmica; el doctor Jesús Salinas, exdirector de Campus Extens; el doctor Josep Antoni Tur, primer director de la Seu; la senyora Marilina Tur, administradora de la Seu; i la senyora Amèlia Torres, alumna del primer curs de la diplomatura de Mestre, especialitat d’Educació Infantil.

Acte institucional i lliurament d’obsequis 

Obrirà els parlaments la senyora Francesca Mas, presidenta del Consell Social de la UIB. 

Seguidament es farà el lliurament d’obsequis als estudiants de les primeres promocions dels estudis de la Seu, als professors associats de la Seu, especialment a aquells que iniciaren la tasca amb l’inici dels estudis o que han tingut una llarga trajectòria a la Seu, als professors de Palma que impartiren classes al primer curs de cada una de les promocions, als membres del personal d’administració i serveis de la Seu i, finalment, a les autoritats que impulsaren la Seu des dels inicis.

També parlaran la senyora Susana Labrador, vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell de Formentera; el doctor Martí March, conseller d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears; el senyor Rafael Ruiz, batlle d’Eivissa; el senyor Vicent Torres, president del Consell Insular d’Eivissa; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB. 

Vídeo celebració 18 anys Seus

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/04/2016

Data de publicació: 18/04/2016