Acord de col·laboració amb Hotels Ferrer per fer recerca en temes ambientals

Col·laboraran amb el Grup d’Ecologia Interdisciplinària per estudiar el ferreret, una espècie autòctona en perill d’extinció 

Dia: divendres, 6 de maig de 2016
Hora: 11.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

El senyor Miquel Vidal, director general d’Hotels Ferrer, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu donar suport al desenvolupament dels programes de divulgació i d’investigació que realitza el Grup d’Ecologia Interdisciplinària de la Universitat de les Illes Balears.

Des d’aquest grup de recerca fa més d’onze anys que fan feina en la recuperació del ferreret, una espècie autòctona de l’illa de Mallorca en perill d’extinció. El grup Hotels Ferrer vol donar suport a aquesta recerca en concret i a altres temes relacionats amb el medi ambient. 

Els representants d’Hotels Ferrer han explicat que aquesta col·laboració és part de la política de responsabilitat social corporativa de l’empresa i han agraït a la UIB poder donar suport en l’àmbit de la recerca i la innovació. 

També hi han assistit la senyora Elena Ferrer, propietària d’Hotels Ferrer; el senyor Patrick Amengual Hackbarth, director de Màrqueting d’Hotels Ferrer; el doctor Samuel Pinya, professor del Departament de Biologia; i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 06/05/2016

Data de publicació: 04/05/2016