39 alumnes de batxillerat participen a la X Olimpíada de Dibuix Artístic

Les proves es fan a Mallorca, Menorca i Eivissa 

Dia: dimecres, 22 d’abril de 2015
Hora: 9 hores
Llocs

  • Mallorca: Escola Superior de Disseny.
    C/ de l’Institut Balear, 5, Palma.
  • Eivissa: Escola d’Art d’Eivissa.
    C/ del Riu Duero, 5, Sant Jordi de ses Salines.
  • Menorca: Escola d’Art de Menorca
    Av. de Josep Maria Quadrado, 33, Maó. 

Tindrà lloc la desena Olimpíada de Dibuix Artístic, amb la participació de 39 alumnes de batxillerat de les Illes Balears (31 de Mallorca, 4 de Menorca, i 4 d’Eivissa). L’organitzen la Universitat de les Illes Balears i la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

L’Olimpíada de Dibuix Artístic és un concurs adreçat als alumnes que cursen la matèria de Dibuix Artístic II al batxillerat o que estan matriculats en un centre de les Illes Balears on s’imparteix el batxillerat artístic.

La prova durarà tres hores, amb un descans de trenta minuts. La primera part consistirà en la realització d’un esbós del cap d’una estàtua de guix. La segona part consistirà en la realització d’un dibuix amb qualsevol tècnica lliure utilitzant el model tridimensional d'un paper arrugat i/o plegat que cada alumna/e concursant portarà.

Els premis per als tres primers classificats inclouen la matrícula gratuïta a la UIB el curs acadèmic 2015-16 en qualsevol dels estudis que s’hi imparteixen, un xec regal per cortesia d’Artbendix i un diploma. A més, el primer classificat tindrà l’estada gratuïta durant el primer mes del curs 2015-16 a la Residència d'Estudiants de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 22/04/2015

Data de publicació: 21/04/2015