107 estudiants participen a l'XI Olimpíada d'Economia

Dia: dimarts, 28 d’abril de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus de Palma; Seu universitària de Menorca, Can Salort, c/ de Santa Rita, 11. Alaior; i Seu universitària d’Eivissa i Formentera, antic edifici de la Comandància, c/ del Calvari, 1. Eivissa. 

99 estudiants de 20 centres de Mallorca; 7 estudiants de dos centres de Menorca i un estudiant d’un centre d’Eivissa participaran demà a l’XI edició de l’Olimpíada d’Economia de les Illes Balears. 

L'objectiu de la prova és estimular l'estudi de l'economia i de l'empresa entre els joves amb capacitat reflexiva i emprenedora, oferint la possibilitat de competir en un concurs d'àmbit regional i nacional. 

Els alumnes que hi participen són de centres d’educació secundària de les Illes Balears que estan matriculats durant el curs 2014-15 de la matèria Economia de l’Empresa de segon de batxillerat. 

La prova consta de vuit preguntes: cinc de teòriques i tres de pràctiques. La puntuació de cada pregunta teòrica és d’1 punt. Les pràctiques valen en total 5 punts. 

Data de l'esdeveniment: 28/04/2015

Data de publicació: 27/04/2015