I Jornada d'Entomologia Balear a Sóller

Dia: dissabte, 14 d'abril de 2018
Hora: de les 9 a les 18 hores
Lloc: Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller, carretera de Palma al Port de Sóller, km 30, Sóller 

El Museu Balear de Ciències Naturals (MBCN) organitza la I Jornada d'Entomologia Balear, que tindrà lloc a Sóller el dia 14 d'abril de 2018. Aquesta activitat, dedicada a l'estudi d'insectes i altres grups d'artròpodes, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sóller i del grup de recerca en Ecologia Interdisciplinària de la Universitat de les Illes Balears, en el marc del projecte BioBal.

Els objectius de la jornada són:

  • Crear un directori balear d’entomòlegs: especialistes en diferents grups, aficionats, fotògrafs, professionals de l’entomologia pura i aplicada, etc., i estudiar les possibilitats d’articular-lo a través d’un espai web o xarxa social, al marge dels que ja puguin existir.
  • Proposar la creació d’un catàleg de recursos entomològics a les Illes Balears: bases de dades, pàgines web, col·leccions entomològiques accessibles, imatges.
  • Proposar la creació de grups de treball per a la realització d’una base de dades de la biodiversitat entomològica balear.
  • Intercanviar experiències i donar a conèixer els camps de treball, interessos o àrees de recerca al voltant de l’entomologia.
  • Debatre la possibilitat de redactar i fer públic un manifest per cridar l’atenció sobre la necessitat de conèixer i cuidar millor el nostre patrimoni entomològic. 

Data de l'esdeveniment: 14/04/2018

Data de publicació: 11/04/2018