XXII Jornades Nacionals de Teràpia Gestalt

Aquest corrent psicoterapèutic és una resposta a la psicologia conductual i a la psicoanàlisi

Jornada Oberta
Dia: 3 de maig de 2008
Lloc: Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, carretera de Valldemossa, km 7.5, Palma

Més de 150 professionals i estudiants de Psicologia, Treball Social i Educació Social, a més de públic en general, prendran part en les XXII Jornades Nacionals de Teràpia Gestalt, que organitza l'Associació Espanyola de Teràpia Gestalt (AETG), Gestalt Mediterráneo i la Facultat de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears de l'1 al 3 de maig de 2008.

La Teràpia Gestalt és un corrent psicoterapèutic sorgit en la segona meitat del segle passat que s'emmarca en el moviment de la Psicologia Humanista. Neix com a resposta a la psicologia conductual i, en alguna mesura, també com a resposta a la psicoanàlisi.

Les jornades s'organitzen anualment en una comunitat autònoma diferent amb l'objectiu de difondre aquesta teràpia i alhora constituir un marc de debat, intercanvi i proposta de noves idees. Les jornades compten amb el suport del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, la Junta de Representants de Psicologia, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Treball Social de les Illes Balears, i el Govern de les Illes Balears.

Dissabte, dia 3 de maig, té lloc al campus de la UIB una Jornada Oberta per difondre al públic en general aquest enfocament terapèutic aplicable no sols a la pràctica clínica i a la salut, sino també en l'àmbit de l'educació i l'àmbit social i empresarial, entre d'altres.

Documents relacionats

Data de publicació: 01/05/2008