Escoltar

XIV Reunió Espanyola sobre Criptologia i Seguretat de la Informació

La UIB organitza a Maó el congrés científic espanyol de referència en l'àmbit de la seguretat de les tecnologies de la informació i la comunicació  

El grup de recerca en Seguretat i Comerç Electrònic (SECOM) de la Universitat de les Illes Balears organitza la XIV Reunió Espanyola sobre Criptologia i Seguretat de la Informació (RECSI 2016), que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d'octubre de 2016 a l'Orfeó Maonès, a Maó.

Aquesta trobada és el congrés científic espanyol de referència en l'àmbit de la seguretat de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb aquesta XIV edició, la RECSI torna a les Balears 25 anys després de la primera reunió, que va tenir lloc a Palma.

Hi participaran 90 enginyers i científics dedicats al camp de la seguretat que tractaran aspectes relacionats amb la criptografia, els aspectes legals i ètics de la seguretat de la informació, el comerç electrònic segur, els sistemes de votació electrònics, la privacitat i l'anonimat, els protocols per a aplicacions segures en xarxes i en sistemes d’informació, entre altres.  

Data de l'esdeveniment: 26/10/2016

Data de publicació: 25/10/2016