Escoltar

Vint alumnes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UIB clouran els estudis a l'estranger per assolir el Recorregut en Anglès

Més d’un centenar d’alumnes d’aquesta facultat participaran el curs que ve en els programes de mobilitat i internacionalització de la UIB 

La primera promoció dels alumnes de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es varen matricular al Recorregut en Anglès dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses acabaran els estudis en països de l’estranger. En total són vint els alumnes -18 del grau d’Administració d’Empreses i 2 del grau d’Economia- que cursaran l’últim curs acadèmic en universitats en què s’estudia en anglès.

Aquests vint alumnes se sumen als dotze estudiants de la Facultat que ja cursaren els crèdits corresponents per assolir el Recorregut en Anglès en una universitat de parla anglesa el curs acadèmic que acaba de concloure.

Recorregut Curricular en Anglès

La Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, atesa la creixent internacionalització econòmica i empresarial, ofereix als alumnes, des del curs 2009-10, la possibilitat d’obtenir la menció Recorregut Curricular en Anglès, que s’atorgarà als estudiants que hagin cursat un mínim de 100 crèdits, és a dir, gairebé la meitat dels estudis, en anglès. Aquest recorregut ajudarà els estudiants a millorar els coneixements lingüístics i a aprendre a utilitzar-los en l’àmbit de l’economia i de l’empresa. Alhora, aportarà una major perspectiva internacional a la formació de l’alumnat universitari, cosa que obrirà als estudiants un major ventall d’oportunitats en el mercat laboral.

Per a l’obtenció del certificat acreditatiu del Recorregut en Anglès l’alumne ha de cursar, com a mínim, 100 crèdits del grau en anglès. Ha de superar almenys 60 crèdits durant els tres primers cursos, fer una estada en una universitat estrangera (mínim 30 crèdits), que pot ser a tercer o a quart curs, en què s’estudiï en anglès, i presentar el Projecte de Fi de Grau en anglès (12 crèdits).

Més de cent alumnes de la Facultat s’acullen als programes de mobilitat de la UIB

Els curs acadèmic 2012-13, 107 alumnes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB aniran a fer part dels estudis a universitats espanyoles i de l’estranger. Els països més sol·licitats són: Alemanya, amb 24 peticions; Espanya, amb 14; Itàlia, amb 13; i Polònia, amb 9. Completen la llista de destinacions França, Suècia, Eslovàquia, Holanda, Brasil, Canadà, Dinamarca, Argentina, Bèlgica, Xina, Croàcia, Irlanda, Taiwan i Suïssa. 

Data de publicació: 13/07/2012