Escoltar

Universitat d'Estiu 2010: la UIB ofereix catorze cursos de formació complementària adreçats a tota la societat

Els temes centrals del programa d’enguany són la realitat virtual i els mons paral·lels

La Universitat d’Estiu 2010 de la Universitat de les Illes Balears es presenta enguany sota el títol Mons Paral·lels: Imatges de la realitat. Es tracta d’un programa de cursos de formació complementària que van adreçats a tothom que vulgui ampliar coneixements.

En l’edició d’enguany s’ofereixen catorze cursos que tractaran de donar resposta a múltiples qüestions, des de donar a conèixer la realitat de l'entorn natural i social que ens envolta a descobrir la tecnologia que permet aprofundir-hi a fons i millorar-la, fins a accedir a algunes de les tècniques de representació virtual i noves possibilitats per interactuar amb la societat.

La Universitat d’Estiu, un referent de l’oferta complementària
El curs 2009 la Universitat d’Estiu de la UIB incrementà el nombre de matriculats en pràcticament un 50 per cent, passant dels 372 alumnes de l’edició de 2008 als 527 de l’edició de 2009.

El plantejament de la Universitat d’Estiu de la UIB es basa en el rigor intel·lectual, la integració de professors d’altres universitats, la interdisciplinarietat, la transversalitat dels coneixements i una àmplia oferta formativa que és a l’abast de tothom.

Projecció internacional: la International Summer School
La International Summer School: Studies on the Mediterranean World, que enguany es dedica a la història, el turisme i la traducció, representa la projecció internacional de la Universitat d’Estiu de la UIB i la converteix en un programa de confluència d'idees i de persones.

En el programa d’enguany s’organitzen tres cursos de formació complementària que posen en el punt de mira la indústria del turisme a l’àmbit de la Mediterrània, amb les Illes Balears com a element privilegiat, el sector de la traducció i els lligams històrics i religiosos en els darrers dos segles en una zona de confluència d’idees i cultures com és el Mediterrani.

D’altra banda, la Universitat d’Estiu de la UIB incorpora una novetat important, com és la participació de la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, la Casa Museu Pare Ginard i la Casa Museu Blai Bonet, que acolliran dos cursos relacionats amb la poètica del cos i l’arquitectura popular a Mallorca. 

+ enllaços relacionats

Documents relacionats

Data de publicació: 21/05/2010