Escoltar

Un total de 154 estudiants de la Universitat Oberta per a Majors de Menorca recolliran els seus diplomes en la cloenda del curs 2010-2011

Els actes de lliurament dels diplomes tindran lloc dimecres, 18 de maig, a Alaior i dijous, 19 de maig, a Ciutadella

Alaior
Dia: dimecres, 18 de maig de 2011
Hora: 17 hores
Lloc: sala d’actes de la Seu universitària de Menorca,
Can Salort, carrer de Santa Rita, 11, Alaior.

Ciutadella
Dia: dijous, 19 de maig de 2011
Hora: 17 hores
Lloc: saló gòtic de l'Ajuntament de Ciutadella,
plaça del Born, 15, Ciutadella,

Tindran lloc els actes de cloenda del curs acadèmic 2010-2011 de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la Universitat de les Illes Balears a Menorca. Durant l'acte es lliuraran els diplomes als 154 alumnes de Menorca que han participat aquest curs a la UOM (34 són alumnes de Maó, 59 d'Alaior i 61 de Ciutadella). Entre els assistents, la persona més jove té 56 anys i la de més edat 92.

El programa de la UOM a Menorca ha constat de diverses conferències a Maó, Alaior i Ciutadella en què s'han tractat aspectes com la cultura popular, el Dret aplicat a la vida quotidiana, el patrimoni cultural, la importància d'una postura corporal correcta, els oficis d'antany, l'evolució de l'home, les experiències d'intercanvi intergeneracional, la seguretat ciutadana, el cervell emocional o les explicacions psicològiques de la crueltat humana, entre d'altres.

Alaior
L'acte de cloenda de la UOM a Alaior comptarà amb la participació del president del Consell Insular de Menorca, Marc Pons; la consellera d'Acció Social del Consell Insular de Menorca, Noemí Gomila; el batlle d'Alaior, Pau Morlà; el regidor de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Alaior, Josep Portella; el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Maó, Joan Carles Villalonga; el director d'oficina de Sa Nostra a Alaior, Rafel Grandio; el director d'oficina de Sa Nostra a Sant Lluís, Antoni Periano; i la doctora Carme Orte, directora de la UOM.

Ciutadella
L'acte de cloenda de la UOM a Ciutadella comptarà amb la participació de la consellera de Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, Joana M. Barceló; el president del Consell Insular de Menorca, Marc Pons; la consellera d'Acció Social del Consell Insular de Menorca, Noemí Gomila; la batllesa de Ciutadella, Pilar Carbonero; la directora d’oficina de Sa Nostra a Ciutadella, Rufina Lorente, i la doctora Carme Orte, directora de la UOM.

 

La UOM és un programa que apropa la Universitat a la gent gran de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/05/2011

Data de publicació: 17/05/2011