Escoltar

Un grup d'estudiants d'Educació Especial de la UIB enregistraran un lipdub per la inclusió

Dia: dissabte, 5 de maig de 2012
Hora: 11 h

Lloc: Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

Una cinquantena d’estudiants de l’assignatura Educació Especial, impartida a la Facultat d’Educació de la UIB per la professora Núria López Roca, enregistraran un lipdub per la inclusió, la lluita per un món sense barreres on totes les persones siguin tractades igual i tinguin les mateixes oportunitats. Com a futurs pedagogs, psicòlegs, psicopedagogs i treballadors socials volen posar en valor la importància d’aquest concepte, el qual es comença a treballar des de l’escola.

Els estudiants han invertit temps i esforços en la preparació de l’enregistrament. Han fet la música, la lletra i el decorat amb recursos propis, habilitats i coneixements apresos a l’assignatura, com poden ser el treball en xarxa i la importància d’una educació inclusiva.

L’objectiu del lipdub és conscienciar sobre el significat i la importància de la inclusió, avançar una mica més en aquesta fita i reivindicar que, amb les retallades que està patint el sector educatiu està sent molt difícil, per no dir impossible, aconseguir-ho.

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/05/2012

Data de publicació: 04/05/2012