Escoltar

Un centenar d'alumnes de les Illes Balears posaran a prova els seus coneixements a la VI Olimpíada d'Economia

Dia: dimarts, 27 d’abril de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: aula AA01 de l’edifici G. M de Jovellanos
del campus universitari de Palma
i a la seu universitària de Menorca

Tindrà lloc la sisena edició de l’Olimpíada d’Economia de la Universitat de les Illes Balears, adreçada a tots els estudiants de secundària de les Balears que durant el curs actual cursin l’assignatura Economia d’Empresa. Hi participaran 101 estudiants de les Illes Balears: 89 a Mallorca i 12 a Menorca.

La prova, que es realitzarà a les dues Illes de manera simultània, constarà de vuit preguntes, cinc de teòriques i tres de pràctiques. Per completar l’exercici, els alumnes disposaran d’una hora i mitja. Els temes de què tractarà la prova són els corresponents al programa d’Economia i Organització d’Empreses que es fixa per a les proves d’accés a la Universitat, a més d’una pregunta d’actualitat econòmica. D’aquesta manera, els alumnes que participin a l’Olimpíada podran posar a prova els coneixements de la matèria amb vista a la prova d’accés a la Universitat.

Els cinc millors classificats de la prova seran guardonats amb vals bescanviables per material didàctic i informàtica, de diferent valor segons el lloc en què quedin classificats. Així, l’alumne guanyador de la prova rebrà un xec per valor de 500 euros, el segon classificat, per valor de 400, el tercer, per valor de 300, mentre que el quart i el cinquè classificats rebran un xec cada un per valor de 150 euros. A més, els tres millors classificats de la prova seran guardonats amb una matrícula gratuïta per al primer curs dels estudis universitaris a la UIB que ells triïn.

L’Olimpíada d’Economia és organitzada per la UIB en col·laboració amb Sa Nostra i El Corte Inglés.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/04/2010

Data de publicació: 26/04/2010