Escoltar

«Turisme, crisi, economia col·laborativa i ecoturisme»

XV Col·loqui de Geografia del Turisme 

Dia: dijous, 6 d’octubre de 2016
Hora: 9 hores (inauguració)
Lloc: Sa Riera, Palma 

L'Associació Espanyola de Geògrafs convoca el XV Col·loqui de Geografia del Turisme, amb la col·laboració del Departament de Geografia de la Universitat de les Illes Balears.

Tindrà lloc a Palma, del 6 al 8 octubre de 2016, amb el títol: «Turisme, crisi, economia col·laborativa i ecoturisme».

A l’acte d’inauguració hi assistiran el senyor Gabriel Barceló, vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la Universitat de les Illes Balears; la senyora Rosario Navalón, representant de l’Associació de Geògrafs Espanyols; la doctora Joana Maria Petrus, subdirectora del Departament de Geografia de la Universitat de les Illes Balears; i el doctor Macià Blàzquez, professor del Departament de Geografia i membre del Grup d’Investigació sobre Sostenibilitat i Territori de la Universitat de les Illes Balears.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Rob Fletcher, del Departament de Sociologia del Desenvolupament i de Canvi de la Universitat de Wageningen, Països Baixos.

Les dues ponències següents seran introduïdes per panels de discussió. També hi haurà dues sortides de camp que vincularan la teoria i la pràctica sobre el terreny, a Valldemossa, Deià, Escorca, Pollença i Alcúdia.

Les temàtiques de les ponències són les relacions del turisme amb les crisis del capitalisme, la conservació de la natura i l'economia col·laborativa. 

Data de l'esdeveniment: 06/10/2016

Data de publicació: 05/10/2016