Escoltar

Tres alumnes de la UIB rebran ajuts econòmics del Club Rotary Palma Ramon Llull pel seu expedient brillant

Dia: dijous, 22 d’abril de 2010
Hora: 12 hores
Lloc: Aula de Graus de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

La senyora Francesca Bennàssar, presidenta del Club Rotary Palma Ramon Llull, lliurarà a tres alumnes de la Universitat de les Illes Balears dos ajuts de matrícula que concedeix l’entitat, en el marc de la VI Setmana de l’Emprenedor i de l’Empresa a la UIB. Es concediran dos ajuts de matrícula: d’una banda l’ajut Sebastià Palmer per a la Facultat de Dret i, d’altra banda, l’ajut Jaume Serra per a la Facultat d’Economia i Empresa, a alumnes brillants d’aquests estudis de la UIB.

L’alumna que rebrà l’ajut Sebastià Palmer al millor expedient de la Facultat de Dret és Antònia Mascaró, qui rebrà 1.200 euros com a ajut de matrícula. L’ajut Jaume Serra, que s’atorgarà a la Facultat d’Economia i Empresa, es dividirà en dues aportacions econòmiques, una per a Juan Carlos Ruiz, l’estudiant amb el millor expedient dels estudis d’Administració i Direcció d’Empreses, i una altra per a Cosme Garcias, l’alumne amb el millor expedient dels estudis d’Economia. Ambdos alumnes rebran un ajut econòmic de 600 euros.

Així mateix, assistiran a l’acte de lliurament les senyores Carme Ozonas i Maria Àngels Peruchet, vídues dels senyors Sebastià Palmer i Jaume Serra, llicenciats en Dret i en Ciències Empresarials i ambdós membres del Club Rotary Palma Ramon Llull, respectivament; la doctora Margalida Payeras, degana de la Facultat d’Economia i Empresa; i el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/04/2010

Data de publicació: 21/04/2010