Escoltar

Tallers de cuina en viu a la UIB

V edició de La Bona Vida 

Enguany és la cinquena edició del cicle La Bona Vida, que convida a participar en dos tallers per aprendre bona cuina d’una manera saludable. Ambdós tallers proposen elaborar i tastar diferents plats. A més a més, en cada un dels tallers es presentaran i es tastaran tres vins de l’associació Petits Cellers de les Illes Balears, amb l’enòloga Mar Jordi.

TALLER DE CUINA EN DIRECTE AMB MARGALIDA COLL (Restaurant Miceli)

Margalida Coll és cuinera vocacional i forma part de la primera promoció de cuiners de l’Escola d’Hoteleria de la UIB. Ha aportat i après en restaurants com Cavall Bernat, Can Quet, Cas Puers i Can Penya. El 2004 es fa càrrec del Departament de Restauració d’Amadip.esment i dels seus restaurants. El 2012 inaugura el Restaurant Miceli.

El taller tindrà lloc els dies 10 i 11 de juny, de 18 a 21 hores. 

Data de publicació: 16/04/2014