Escoltar

Sílvia Pérez Cruz traslladarà al Teatre Principal la seva veu més personal a través de "Cançó conte"

Atenció als mitjans
Dia: dimarts, 13 d’abril de 2010
Hora: 17 hores
Lloc: sala petita del Teatre Principal de Palma
C/ de la Riera, 2, Palma

Concert
Dia: dimarts, 13 d’abril de 2010
Hora: 21 hores
Lloc: sala petita del Teatre Principal de Palma
C/ de la Riera, 2, Palma

Tindrà lloc el concert Cançó conte de Sílvia Pérez Cruz, que actuarà acompanyada a la guitarra per Marta Robles i a la percussió per Aleix Tobias. L’actuació l’organitzen la Universitat de les Illes Balears, la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet, i el Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, en el marc del XII Festival de Poesia de la Mediterrània.

Sílvia Pérez Cruz és una cantant empordanesa de 27 anys que mostrarà la seva veu més personal a través de l’eclecticitat: la poètica de la cançó catalana, la saudade del fado, la improvisació del jazz, la intimitat de la cançó de taverna, la jondura i els ritmes del flamenc. Això, sumat a algunes de les seves composicions i al record dels contes que la seva mare li explicava, conformarà una espiral de petites històries emotives.

Estudià a Barcelona en el Taller de Músics d’harmonia jazz i a l’Escola Superior de Músics de Catalunya (ESMUC) en l’especilitat de cant jazz i de saxo jazz, així com en l’àmbit del flamenc. També ha rebut classes particulars de saxòfon amb Mark Turner i Bill McHenry a Nova York.

Pel que fa a la seva carrera professional, Sílvia Pérez ha actuat a Itàlia, França, Bèlgica, Hongria, Noruega, Espanya, l’Argentina, el Brasil, i Mèxic, entre d’altres. Des de l’any 2006 forma part del projecte Immigrasons, un grup format per músics argentins i catalans, amb el qual actua per Espanya, l’Argentina i el Brasil. Així mateix, Sílvia Pérez també ha treballat com a compositora, entre d’altres, als premis Max de 2007, i ha participat en la gravació de diversos àlbums.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/04/2010

Data de publicació: 12/04/2010