Signatura d'un conveni amb el Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca col·labora amb la International Summer Senior University, que tindrà lloc del 4 al 10 de setembre de 2016

Dia: divendres, 2 de setembre de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma

El senyor Cosme Bonet, conseller executiu d'Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la realització d'activitats turístiques i culturals de la IX International Summer Senior University. També han assistit a la signatura el vicerector d'Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés; la doctora Carme Orte, directora de l'ISSU; i el doctor Joan Amer.

Gràcies a aquest conveni, el Consell de Mallorca farà possible que els assistents a aquesta activitat puguin participar en diferents activitats de caràcter turístic i cultural, com ara una visita cultural a Artà, una mostra de cuina local a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i una visita a l'hort ecològic d'Amadip-Esment.

International Summer Senior University

La novena edició de la International Summer Senior University tindrà lloc del 4 al 10 de setembre de 2016. És un programa de formació organitzat per la Universitat de les Illes Balears, amb el suport del Consell de Mallorca, i dirigit per la doctora Carme Orte, que s’adreça als alumnes de programes universitaris per a gent gran, persones més grans de cinquanta anys, de diferents Estats europeus. Atès el caràcter internacional, la llengua vehicular és l'anglès, i cada edició està dedicada a una temàtica diferent. Es tracta d’un programa de convivència i aprenentatge d’una setmana de durada, adreçat a fomentar els valors de la interculturalitat entre persones dels diferents països d’Europa.

La novena edició, que té el suport del Consell de Mallorca, està dedicada als estils de vida saludables, i els alumnes participaran en diverses activitats relacionades amb la nutrició, l'activitat física i la mentalitat positiva. Hi participaran una trentena d'alumnes procedents d'universitats d'Alemanya, el Regne Unit i Espanya.  

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 02/09/2016

Data de publicació: 01/09/2016