Signatura d'un conveni a la UIB per impartir a Menorca el títol propi de postgrau Especialista Universitari en Gestió d'Empreses Turístiques

L’acord el signaran la Conselleria de Presidència, la Cambra de Comerç de Menorca, la Caixa i la UIB

Dia: dilluns, 22 de novembre de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca,
c/ de Santa Rita, 11, Alaior

El curs 2010-2011 s’impartirà a la Seu universitària de Menorca la primera edició del títol propi de postgrau Especialista Universitari en Gestió d’Empreses Turístiques en l’àmbit del Màster en Direcció d’Empreses Turístiques de la UIB. La realització del curs es farà en virtut dels acords subscrits entre la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Menorca, la Caixa i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

Signaran els convenis:
- El senyor Santiago Florit, director general de Relacions Institucionals de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears.
- El senyor Joan Ramon Fuertes, director executiu territorial de la Caixa a les Illes Balears.
- La senyora Magdalena Pons-Quintana, presidenta de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Menorca.
- El doctor Onofre Martorell, professor del Departament d’Economia de l’Empresa de la UIB i codirector del curs d’Especialista Universitari en Gestió d’Empreses Turístiques
- La doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

També hi assistirà el doctor David Pons, delegat de la Rectora per a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/11/2010

Data de publicació: 19/11/2010