Setmana Europea de la Mobilitat 2016

L’objectiu és fer-nos reconsiderar la manera en què ens plantejam els desplaçaments

Enguany el lema «Mobilitat intel·ligent. Economia forta» destaca els beneficis que la mobilitat intel·ligent i sostenible aporta a les persones, als negocis locals, al desenvolupament de nous mercats relacionats amb el transport sostenible, i a la societat en general: millores econòmiques per als usuaris, en la salut, en el medi ambient, en la seguretat i en la fluïdesa del trànsit. 

«El Repte»: el 22 de setembre, Dia sense Cotxe, anam a la feina de forma sostenible

Què és? La UIB s’ha sumat al repte que ha llançat l’Ajuntament de Palma. És un concurs entre centres de treball (empreses, administracions, entitats...): mobilitzar el màxim de treballadors perquè el Dia sense Cotxe (dijous, 22 de setembre) optin per una alternativa diferent a anar amb el seu cotxe a la feina. (Bases: http://www.mobipalma.mobi/wp-content/uploads/2016/09/BASES-REPTE.pdf.)

Per participar-hi us heu d’inscriure, abans de les 14 hores del mateix dia 22, emplenant una fitxa que trobareu a la web: <http://www.mobipalma.mobi/programa-de-la-setmana-europea-de-la-mobilitat-2016/el-repte-danar-a-la-feina-de-forma-sostenible/#1471512318869-f78e3511-e1e8>, dins «Informació treballadors», a l’apartat «Inscripció al concurs per als treballadors». S’ha d’introduir el codi assignat a la UIB (rOaB3O, teniu en compte que no hi ha cap zero!) i contestar un senzill qüestionari indicant l’alternativa de transport sostenible.

Què es pot guanyar? A més de la satisfacció personal i de contribuir a la conscienciació i la millora ambiental, se sortejaran diversos premis que podeu consultar a les bases, tots relacionats amb la mobilitat sostenible.

 

Et convidam a participar-hi!

Data de publicació: 19/09/2016