Seminari divulgatiu del LINCC sobre el canvi climàtic

El meteoròleg Agustí Jansà inaugura el cicle amb el seminari «L'extensió de l'estiu cap a la primavera com una peculiaritat del canvi climàtic a la nostra regió»

Dia: dimecres, 24 de gener de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: aula 5 de l’edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC) de la UIB organitza un cicle de seminaris divulgatius per acostar a la comunitat universitària i al públic en general els resultats de la recerca científica sobre el canvi climàtic que es fa a la Universitat de les Illes Balears.

El seminari inaugural d'aquest cicle, «L'extensió de l'estiu cap a la primavera com una peculiaritat del canvi climàtic a la nostra regió», l'impartirà Agustí Jansà Clar, doctor en Físiques i meteoròleg de l'Estat jubilat.

El LINCC es va constituir l'any 2017 amb l'objectiu d'impulsar la docència i la recerca sobre el canvi climàtic a la UIB, com també la difusió i la transferència de coneixements de cara a la societat. L'integra un extens grup interdisciplinari d'investigadors, experts en el canvi climàtic des de diferents àrees de coneixement.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/01/2018

Data de publicació: 19/01/2018